Kerst special

Hier vindt u alles wat u wilt weten over ons kerstassortiment. Staat een bepaald product er niet tussen, kom dan even langs of bel naar de slagerij, dan kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

In ons kerstassortiment hebben wij verschillende soorten producten. Naast het gebruikelijke assortiment, hebben wij tijdens de kerstdagen een uitbreiding van onder andere wild, patés, salades, rollades, tapas, bijgerechten en verschillende vleeswaren.

Bij kerst hoort een heerlijk stukje wild vlees. In ons assortiment hebben verschillende soorten wild, waaronder hert. Andere soorten wild, kunt u bij ons bestellen. Wij kunnen u bijna altijd helpen met wat u zoekt op het gebied van wild. Wij kunnen u dan ook adviseren over de bereiding, bijgerechten of op het gebied van recepten. 

In ons assortiment hebben wij verschillende verse patés. Naast de roompaté, cranberry paté en de bourgondische paté, hebben wij rondom de kerstdagen ook peperpaté, fazantpaté, reepaté, wildzwijnpaté, paté encroute (paté in bladerdeeg met struisvogelpaté en cranberry paté) en een paté met brie, honing en port.  

Het hele jaar door verkopen wij rollades. En dat is rondom de kerstdagen niet anders. Op het gebied van varkensvlees hebben wij filerollades en schouderfiletrollades. Op het gebied van rundvlees hebben wij braadrollades, stoofrollades en rosbiefrollades.

 

Verder hebben wij kiprollades, kalkoenfiletrollade, kalkoendijrollade, lamsrollades, kalfsrollades, wildrollades (op bestelling)

 

Alle varianten van rollades kunnen wij voor u vullen met noten, pruimen en/of tutti frutti etc. Wij knopen de rollades allemaal zelf met de hand. 

De tapas die wij rondom de kerstdagen verkopen zijn met roomkaas gevulde pepertjes, dadels met geitenkaas, knoflookolijven en marcaboules. 

De bijgerechten die wij verkopen zijn appeltjes met veenbessen en tutti frutti in rode wijn/kaneelsaus. 

Voor de salades kunt u terecht op de volgende pagina:

Tijdens de kerstdagen is gourmetten of fonduen erg gezellig. Wij maken mooi opgemaakte schalen voor de gourmet of fondue. Voor gourmet en fondue kunt u terecht op de volgende pagina: