Salades

Ons saladeassortiment is vrij groot. Wij verkopen kleine bakjes salade, maar wij kunnen ook zorgen voor geheel verzorgde salades.

In de algemene verkoop hebben wij de volgende salades:
Filet americain, tonijnsalade, zalmsalade, Franse salade, eiersalade, krabsalade, sellery salade en kipkerrie salade.

In het zomerseizoen wordt daar aardappelsalade aan toegevoegd.

Als geheel verzorgde salades hebben wij de Russisch-ei salade, de huzaarsalade en eventueel een fruitsalade.

De Russisch-ei salade bevat een bolletje huzaarsalade met daarop een half ei af gegarneerd met ravigottisaus en een beetje peterselie. Tussen de bolletjes huzaarsalade zitten er schijfjes tomaat.
Deze salade is te bestellen per bolletje.

De huzaarsalade bevat als basis huzaarsalade. Wij rekenen drie ons  per persoon. Wij maken deze salade op met verschillende soorten vleeswaren. Deze leggen wij mooi neer en garneren wij af met wat fruit en groente. Wij gebruiken altijd zeven soorten vleeswaren per persoon.

Deze salade is te bestellen per persoon.

De fruitsalade bevat allemaal lagen fruit in een glazen schulp. Het fruit wordt vers ingekocht. Wij gebruiken ongeveer acht soorten fruit. Dit kan wel eens verschillen ivm de oogst.

Deze salade is te bestellen zoals wordt weergegeven op de foto.

Tot slot maken wij ook een vissalade. Deze salade bevat veel verschillende soorten vis, waaronder: zalm, paling, garnalen en/of rivierkreeftjes, pepermakreel, mosselen en krabsticks. Deze salade is te bestellen vanaf 5 personen.